U BENT VERANTWOORDELIJK

Elk individu is verantwoordelijk voor eigen keuzes, vrijheid, identiteit en toekomst. Dat zegt Jan Adins in het boek “U bent verantwoordelijk”. Zijn filosofie over de NV ik brengt helderheid en vertrouwen: U neemt de verantwoordelijkheid voor uw identiteit door uzelf te leren kennen en te aanvaarden. Na de aanvaarding ontwikkelt er zich een boeiend proces, een continue stroom. Deze introspectie resulteert uiteindelijk in zelfbewuste actie. Een hele onderneming, die in het boek de NV ik wordt genoemd.

In dit introspectieve boek ontdekt u hoe ieder mens een onvermijdelijke wil heeft die uitmondt in een concrete plaats in de maatschappij. Jan Adins nodigt u uit om uw eigen analyse en synthese te maken en er een gestructureerd actieplan aan te koppelen. Zo neemt u de vrijheid om naar uw essentie te leven.

In de getuigenissen en rijke verhalen in het boek wordt duidelijk dat het ondernemende leven nu al wordt geleefd, soms verborgen, soms zeer zichtbaar, in volle verantwoordelijkheid voor zichzelf en alles wat bestaat.

Het boek is te verkrijgen via jan@janadins.be